Scandal după ce o bătrână a fost accidentată mortal pe DN 58 Reşiţa-Caransebeş

O femeie de 64 de ani, din Bocşa a fost accidentată mortal după ce a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure. Evenimentul rutier s-a produs pe DN 58 Reşiţa-Caransebeş, în apropiere de km 8. Ulterior, şoferul a fost agresat de familia victimei.

În cursul serii, la ora 22,10, pe DN 58, km 32+700 m, a avut loc un accident rutier soldat cu decesul unei persoane. Din primele cercetări rezultă că o femeie de 64 de ani, din Bocșa, în calitate de pieton, ar fi traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care ar fi fost accidentată mortal de un autoturism care circula regulamentar, pe DN 58 , dinspre Caransebeș spre Reșița, condus de un bărbat de 68 de ani din județul Arad. După producerea accidentului, conducătorul auto și pasagerul dreapta față din auto ar fi fost agresați fizic de rudele victimei de 64 de ani, care i-ar fi distrus autoturismul, se arată în comunicatul de presă al IPJ Caraş-Severin.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cele 2 persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, iar cadavrul a fost dus la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

Scandalul a fost aplanat, s-a efectuat cercetarea la fața locului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, lovire și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul.

De același autor

Related Articles