Flagrant delict la Reşiţa. Tânăr de 20 de ani prins în timp ce ieşea pe geamul unui bar

În această dimineaţă, patrula de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Reşiţa a surprins în flagrant delict, un tânăr de 20 de ani, în timp ce ieşea pe geamul unui bar din localitate, purtând cagulă şi mănuşi. Acesta a fost imediat reţinut şi condus la sediul poliţiei.

Astfel, în jurul orei 03,20, poliţiştii au fost sesizaţi prin 112 cu privire la faptul că persoane necunoscute au pătruns fără drept într-un local de pe raza municipiului.

Echipajul de poliţie s-a deplasat de urgenţă la faţa locului, iar în momentul sosirii a surprins un tânăr în timp ce ieşea din interiorul localului, pe un geam, purtând o cagulă pe cap şi mănuşi în mâini.

Din cercetări a reieşit faptul că în cursul nopţii, persoana bănuită ar fi spart un geam al localului şi ar fi pătruns în interior, unde ar fi spart lacătul de la un aparat de jocuri mecanice, cu scopul de a sustrage banii din interior.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

De același autor

Related Articles