UPDATE 12.07.2019, ora 20:

În cursul zilei de astăzi, poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore, faţă de bărbatul de 44 de ani, din Bocşa, la adresele căruia, în cursul dimineţii s-a efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia au fost găsite arme, muniţie şi alte obiecte periculoase. Mâine, 13 iulie, acesta va fi prezentat instanţei cu propunere legală de arestare preventivă.

………………..

Două locaţii din Bocşa au fost percheziţionate astăzi de poliţişti. Aceştia aveau indicii că acolo există arme deţinute ilegal de un cetăţean din localitate, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Caraş-Severin, Alina Boeru.

„Vizat este un bărbat de 44 de ani, din localitate, bănuit de deținere ilegală de arme și muniție, aflat sub măsura preventivă a arestului la domiciliu. În urma percheziției, au fost ridicate o armă de vânătoare artizanală, componente ale unei arme scurte tip pistol, tuburi cartuș, proiectile, obiecte folosite la confecționarea artizanală a cartușelor, precum și o lanternă cu dispozitiv de fixare pe armă”.

Persoana în cauză urmează a fi condusă la sediul poliției, în vederea audierii și stabilirii condițiilor și împrejurărilor comiterii faptei, precum și a măsurilor care urmează a fi dispuse.

Polițiștii au întocmit dosar de cercetare penală și efectuează cercetări privind săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și și al munițiilor.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin, împreună cu polițiști de investigații criminale, și lucrători din cadrul Poliției orașului Bocșa.