Iarba verde de la… Traian Doda

347

Iarba verde de acasă, să mă rătăcesc prin lume nu mă lasă!” Versurile grupului Mircea Rusu Band se potrivesc proiectului demarat de elevii şi cadrele didactice de la Colegiului Naţional Traian Doda din Caransebeş.

După cum o spune şi numele, este un proiect prin care în incinta Colegiului Naţional “Traian Doda” a luat fiinţă o oază de verdeaţă.

Totul a pornit de la Clubul Impact al şcolii noastre, ei au fost cei care au făcut curăţenie în acest colţ. Am accesat un proiect, ne-am bucurat să-l şi câştigăm. Am primit o sumă de bani de la Fundaţia pentru Parteneriat şi Mol România. Şi acesta este rezultatul. Să sperăm că o să păstrăm colţul acesta aşa cum este acum, a declarat la inaugurare, profesorul Dorina Coste, coordonatorul proiectului.

Prof. Dorina Coste Colegiul Naţional Traian Doda

Mă bucur că finalmente, cu ajutorul elevilor, al profesorilor implicaţi, s-a realizat acest proiecţ este frumoş este bine amenajat. În perspectivă, ne vom strădui să le dăm o mână de ajutor pentru finalizarea acestui parc, pentru a arăta şi mai bine. Colegiul Naţional Traian Doda va sta permanent în atenţia mea pentru că sunt legat sufleteşte de acest liceu”, a declarat la rândul lui, primarul Caransebeşului, Felix Borcean.

Felix Borcean, primarul municipiului Caransebeş

Prezent la inaugurare a fost şi Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin, care şi-a reamintit de clipele petrecute acolo, pe vremea când era elev al acestui liceu

Revin de fiecare dată cu drag la Doda, liceu al cărui absolvent sunt şi mă bucur că acestui spaţiu i s-a dat valoare. Îmi aduc aminte cum arăta înainte această zonă, acum este verde şi nu doar că înfrumuseţează curtea liceului, dar este şi utilă pentru elevi. Felicitări celor care au contribuit la buna realizare a proiectului”, a declarat Silviu Hurduzeu.

Silviu Hurduzeu, preşedintele Consiliului Judeţean Caraş Severin

Spaţiul va fi supravegheat şi de Poliţia Locală pentru a nu fi vandalizat, a declarat edilul municipiului Caransebeş.

Proiectul a fost realizat cu sprijinul Primăriei Caransebeş, Mol România şi Fundaţiei pentru Parteneriat.

Carmen Senco

foto facebook Primăria Caransebeş