Ofertă educaţională bogată în liceele din Caraş-Severin

Absolvenții claselor a opta se pot înscrie la liceu până duminică, 7 iulie. Cu detalii despre programul înscrierilor şi posibilităţile educaţionale din Caraş-Severin, inspectorul şcolar general adjunct Codruţa Cristescu pentru Radio Reşiţa:

Suntem în plină perioadă de înscriere a elevilor la liceu. Până în 7 iulie este perioada în care, elevii împreună cu părinţii şi diriginţii completează fişele de opţiuni, iar în 12 iulie se va realiza repartizarea computerizată la nivel naţional. Atunci vor afla copiii unde au intrat efectiv, la ce liceu şi la ce profil. În perioada 15-18 iulie elevii îşi vor depune dosarele la liceele unde au intrat, iar în intervalul 19-23 iulie se vor rezolva situaţiile speciale. În ceea ce priveşte clasele de liceu de a noua, avem pentru anul şcolar 2019-2020, 59 de clase la profilele real, uman, vocaţional şi tehnic şi 28 de clase pentru învăţământul profesional şi dual. La nivel de judeţ avem 5 licee cu profil vocaţional, este vorba de: Colegiul Naţional “C.D. Loga” din Caransebeş – profil pedagogic, Liceul de Artă “Sabin Păuţa”, Liceul “Traian Vuia” cu profil sportiv, Seminarul ortodox din Caransebeş şi Liceul baptist din Reşiţa.

Codruţa Cristescu – inspector şcolar general adjunct

Codruţa Cristescu – inspector şcolar general adjunct la ISJ Caraş-Severin şi preşedintele comisiei judeţene de evaluare naţională şi a comisiei de admitere. 

De același autor

Related Articles