Horoscop 2 iulie 2019

Berbec

Nu este pentru prima dată când constaţi că partenerul are dreptate, dar nu poţi renunţa la orgolii, mereu vrei să fie doar cum vrei tu. În felul acesta, e normal că nu prea merg lucrurile în relaţie.

Taur

Ai chef să ieşi în oraş, să petreci mai mult cu prietenii, mai ales căe în ultima vreme nu ai prea reuşit să-i vezi pentru că ai fost ocupat. Pune mâna pe telefon şi organizează ceva în acest sens.

Gemeni

Astăzi ai o zi bună, te înţelegi foarte bine cu colegii de muncă şi acasă atmosfera este foarte plăcută, problemele mai vechi din relaţie au fost rezolvate.

Rac

De dimineaţă eşti tot pe fugă. Îţi este imposibil să-ţi respecţi programul. O soluţie ar fi să planifici treburile importante pentru alta dată.

Leu

Te-ai trezit de dimineaţă cu o stare de slăbiciune, dar nu îţi permiţi să lipseşti de la birou. Măcar încearcă să te protejezi cumva. Ocupă-te doar de lucrurile importante.

Fecioara

Ai o zi încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu şi acasă. Eşti o persoană ambiţioasă, aşa că le vei  duce pe toate la sfarsit.

Balanta

Cineva din familie îţi cere un ajutor financiar. Nu ştii ce să faci pentru că ai nişte bani cu care ai vrea să începi cât de curând un proiect… Totuşi, analizează situaţia şi încearcă să iei cea mai bună decizie. 

Scorpion

Eşti obosit pentru că lucrezi cam mult în ultima vreme. Ti-ar prinde bine o vacanţă de câteva zile să te mai relaxezi. Vezi cum poţi să-ţi organizezi programul şi, cine știe, poate, pleci undeva.

Sagetator

Vrei să faci nişte schimbări în stilul de viaţă. Mereu te gândeşti că ar trebui să faci mai mult sport şi să ai grijă la ce mănânci, dar de fiecare dată apare ceva şi amâni. E clar, nu eşti destul de hotărât!

Capricorn

Urmează curând să pleci într-o călătorie de afaceri, dar ai mici probleme de sănătate care te îngrijorează. Varianta cea mai bună ar fi să te asiguri că eşti sănătos înainte să pleci.

Varsator

Partenerul e gelos de la o vreme şi te simţi spionat toată ziua. Dacă crezi că nu are niciun motiv încearcă să discutaţi problema pentru ca lucrurile să fie clare.

Pesti

Ai planuri mari de viitor, vrei să începi o nouă afacere, vrei să faci nişte schimbări şi în viaţa personală. Ia-o încet, ai tot timpul!  

Cele mai citite

Related Articles