Închiderea traficului rutier pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reşiţa pus sub semnul întrebării

UPDATE

Închiderea traficului rutier pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reşiţa a fost amânată pentru o dată ulterioară.

Comisia de circulaţie se va întruni asăzi în şedinţă pentru a analiza situaţia. În prezent sunt luate în calcul două variate. Prima presupune închiderea circulaţiei doar pe prima bandă, iar a doua – restricţionarea pe întreg tronsonul, iar Strada Petru Maior să devină sens unic, pe direcţia de mers: Poliţie – Universitate.

Începând cu data de 1 iulie 2019, traficul pe Bulevardul Alexandru Ioan Cuza din Reșița, va fi restricționat.

Pentru o perioadă de cel puțin 3 luni, șoferii nu vor putea circula pe porțiunea de drum cuprinsă între Poliție și Blocul 800. Pe toată perioada lucrărilor, traficul va fi deviat pe rutele alternative de pe străzile: Petru Maior, Cerna, Retezat și Eftimie Murgu şi va fi redirijat prin catierul Moroasa. Cosmin Irimia – şef serviciu implementare proiecte din cadrul Aquacaraş a declarat că în varianta în care lucrările se vor încadra în graficul propus, este posibil să fie deschis şi un sens de circulaţie din zona Luncă, de pe Bulevardul A.I.Cuza. 

Aquacaraș și Hidroconstrucția vor începe o lucrare pe fonduri europene, ce presupune schimbarea magistralei principale de apă în zonă. Proiectul este însă mult mai mare și cuprinde în total aproximativ 50 de străzi. Lucrările au început în anul 2014 și au o valoare de peste 50.000.000 de euro.

Cele mai citite

Related Articles