Record de vizitatori la ştrandul Neptun din Arad

1400

Ştrandul ‘Neptun’ din Arad, considerat cel mai mare din ţară ca suprafaţă, a avut peste 20.000 de vizitatori, sâmbătă şi duminică, cifră considerată ‘record’ de către autorităţile locale.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de Primăria Arad, ‘investiţiile realizate au dat roade, ştrandul atrăgând, în zilele de sâmbătă şi duminică, peste 20.000 de persoane, atât pentru plajă, bazine, toboganele noi şi locurile de distracţie, cât şi pentru petreceri nocturne’. ‘Prezenţa arădenilor într-un număr record pe ştrand ne bucură şi ne obligă să continuăm investiţiile de aici’, a precizat în comunicaţ viceprimarul Aradului Călin Bibarţ.

Înainte de debutul sezonului estival, municipalitatea arădeană a investit aproximativ 1,5 milioane de lei în modernizarea bazei.

Ştrandul ‘Neptun’, situat în centrul Aradului, are o suprafaţă de 50 de hectare, din care aproape 40 sunt amenajate pentru agremenţ fiind considerat cel mai mare din ţară. Baza integrează şi un camping cu 350 de căsuţe, restaurante, terenuri sportive şi jocuri specifice parcurilor de distracţii.

foto Primaria Arad