Horoscop, 17 iunie 2019

Berbec

Luna Plină de astăzi interconectează casele cunoaşterii şi ale comunicării din horoscopul tău general, semn că, pe parcursul acestei săptămâni, poţi cunoaşte persoane care vor avea un impact puternic asupra vieţii tale. Fie că este vorba de o somitate din domeniul în care activezi care te inspiră, de un duhovnic sau o rudă din străinătate cu experienţă de viaţă, cert este că sfaturile pe care ţi le dau te ajută să-ţi dai seama unde este nevoie să lucrezi pentru a te poziţiona mai aproape de adevăratul tău potenţial. Ştii unde vrei să ajungi, iar feedback-ul lor îţi oferă garanţia reuşitei.

Taur

În cazul tău, Luna Plină de azi leagă casele banilor din horoscopul tău general, semn că în această săptămână s-ar putea să apară atât oportunităţi de valorificare a economiilor realizate cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, cât şi de suplimentare a resurselor pe care le deţineţi în asociere unii cu ceilalţi. Aşteapă-te însă ca şi cheltuielile să fie pe măsura câştigurilor. În consecinţă, este nevoie să vă gestionaţi bugetul avut în comun cu atenţie, să comunicaţi deschis pe această temă şi să nu luaţi decizii decât atunci când aţi ajuns la o concluzie care să mulţumească pe toţi.

Gemeni

Luna Plină de astăzi poate veni cu provocări pe plan relaţional care vor dura toată săptămâna. Te deranjează poate faptul că partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri vede doar imaginea de ansamblu şi nu acordă suficientă atenţie părţilor individuale care o compun. Ceea ce încearcă să te înveţe acest eveniment astral este faptul că, pentru a reuşi împreună, trebuie să vă uniţi forţele şi să faceţi ca diferenţele voastre de viziune să opereze în favoarea voastră. Tu eşti mai atent(ă) la detalii şi îl/o poţi ajuta să compună o perspectivă corectă asupra lucrurilor, de care veţi beneficia apoi amândoi.

Rac

Luna Plină de azi se suprapune peste casele sănătăţii şi ale muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că cele două domenii de viaţă vor fi strâns legate unul de celălalt săptămâna aceasta. Poate că anumite neplăceri de ordin medical îşi vor pune amprenta pe capacitatea ta de a face faţă stresului ori pe productivitatea de care dai dovadă la locul de muncă. Ori poate că încercările de care ai parte la serviciu îţi influenţează direct starea de bine la nivel fizic şi psihic. Este important să trasezi unele limite clare între cele două pentru a rezista provocărilor acestor zile.

Leu

Luna Plină de astăzi îşi direcţionează energiile pe plan sentimental şi în relaţia ta cu copiii, semn că oricât de angrenat(ă) ai fi în proiecte de grup sau de preocupat(ă) de consolidarea unui viitor strălucit pentru ei, trebuie să nu uiţi să te bucuri de prezent şi să petreci mai mult timp cu persoana iubită şi cei mici, cel puţin săptămâna aceasta. Te-ai concentrat destul de mult pe ziua de mâine în ultima perioadă şi ar fi indicat să schimbi ceva în abordarea ta. Altfel, s-ar putea să pierzi din vedere anumite lucruri care se întâmplă acum în viaţa ta.

Fecioară

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, semn că săptămâna aceasta ar putea găzdui evenimente importante pe acest plan. În pluş s-ar putea să-ţi vină destul de greu să-ţi divizezi timpul echilibrat între domeniul profesional şi cel domestic, mai ales dacă aceste schimbări pe plan casnic se solicită mult ca timp, energie şi resurse psihice. La serviciu, este important să te concentrezi doar pe ceea ce ai de făcut şi să laşi lucrurile de acasă la pragul biroului. În caz contrar, productivitatea ta poate avea de suferiţ iar superiorii nu vor fi mulţumiţi.

Balanţă

Luna Plină de azi leagă casele comunicării şi ale cunoaşterii din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în cazul tău, ghidajul vine din partea acelora cu care ai contact zi de zi. Simplele remarci sau feedback-uri primite de la persoane mai mult sau mai puţin apropiate îţi pot servi săptămâna aceasta drept sursă de inspiraţie pentru a face unele schimbări în bine în viaţa ta. Pentru ca toate acestea să se întâmple, ai nevoie totuşi să te deschizi la nou şi să te arăţi receptiv(ă) la observaţiile pe care ţi le fac ei. Multe dintre ele se pot dovedi valide.

Scorpion

Luna Plină de astăzi interconectează casele banilor din horoscopul tău general, iar în ceea ce te priveşte, energia sa se răsfrânge asupra banilor şi a bunurilor câştigate prin munca proprie. Săptămâna aceasta se întrevăd atât oportunităţi de rotunjire a bugetului, cât şi de investiţie a economiilor pe care le-ai făcut până în prezenţ dar trebuie să ţii cont de faptul că nu toate aceste şanse de câştig sunt reale. Unele ar putea ascunde riscuri crescute de a încasa pagube serioase, motiv pentru care este foarte important să faci alegeri educate. În caz contrar, poţi avea de pătimit pe plan financiar.

Săgetător

Luna Plină de azi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, indiciu cum că, la începutul acestei săptămâni, s-ar putea să fii mai plin(ă) de energie şi optimism decât de obicei. Este important totuşi să le foloseşti în slujba unor scopuri concrete, căci există riscul să epuizezi aceste resurse încercând să impresionezi persoane care nu sunt pe aceeaşi lungime de undă cu tine şi care nu vor avea un impact pozitiv asupra vieţii tale. De asemenea, ţine cont că, deşi intenţiile tale sunt bune, ai putea fi perceput(ă) drept incomod(ă) dacă epatezi mereu şi încerci să atragi atenţia asupra ta.

Capricorn

Luna Plină de azi se suprapune peste casele sănătăţii şi ale muncii din horoscopul tău general, dar cel mai mult s-ar putea să-i simţi influenţa în felul în care gândeşti. Aşa se face că, în zilele care urmează, te-ai putea lăsa ghidat(ă) de prejudecăţi şi idei preconcepute la locul de muncă sau când vine vorba să iei unele decizii care privesc sănătatea ta. Nu prea eşti deschis(ă) la nou, tinzi să vezi lucrurile dintr-o perspectivă îngustă şi judeci înainte să cunoşti toate datele problemei. Acest eveniment cosmic te îndeamnă să schimbi această atitudine şi s-o înlocuieşti cu alta mai sănătoasă.

Vărsător

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa planurilor de viitor, a proiectelor de grup şi a prietenilor, fapt pentru care se cere ca, în zilele următoare, să armonizezi aceste sectoare cu preocupările de momenţ talentele şi viaţa sentimentală. Altfel spuş trebuie să vezi cum anume îţi poţi pune aptitudinile înnăscute în slujba iniţiativelor colective în care eşti implicat(ă) şi să te gândeşti la modalităţi prin care îl poţi ajuta pe partener să se integreze mai bine în grupul de prieteni. În felul acesta, nu eşti pasibil(ă) de reproşuri şi reuşeşti să-ţi pui amprenta personală pe proiectele de grup.

Peşti

Luna Plină de astăzi îşi direcţionează energiile pe plan profesional, unde s-ar putea să înregistrezi succese răsunătoare dacă te foloseşti înţelept de experienţa acumulată peste ani. În acelaşi timp, trebuie să nu uiţi de responsabilităţile de acasă, fie că sunt de ordin familial sau domestic. În caz contrar, acestea din urmă ţi-ar putea afecta în mod negativ nivelul de performanţă de la locul de muncă. Se arată aşadar o săptămână plină, cu ore sau sarcini suplimentare, dublată de multe alte îndatoriri pe plan casnic. Pentru a-i face faţă, este necesar să te împarţi echitabil între cele două domenii de viaţă.

Cele mai citite

Related Articles