Criminalul poliţistului Cristian Amariei s-a sinucis în această dimineaţă!

UPDATE:

La Penitenciarul din Timişoara se desfăşoară o anchetă internă după ce barbatul, care în urmă cu o săptamână a ucis un poliţist în Recaş, s-a sinucis în această dimineaţă. Era în arest preventiv în regim special şi risca închisoare pe viaţă. În paralel a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Ultimele informaţii relevă faptul că Ionuţ Marcel Lepa s-a spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie a penitenciarului Timişoara în care stătea singur. Personalul medical al închisorii a încercat să-l resusciteze dar în ciuda eforturilor, medicii au constatat decesul. El se afla în arest preventiv pentru 30 de zile pentru uciderea poliţistului aflat în misiune. Lepa era recidivist şi risca pedeapsa cu închisoarea pe viaţă pentru ultraj sub formă de omor calificat şi alte infracţiuni.

Criminalul Ionel Marcel Lepa, cel care l-a împuşcat mortal pe poliţistul Cristian Amariei, a fost descoperit decedat în această dimineaţă în cadrul celului din Penitenciarul Popa Şapcă din Timişoara. Acesta era singur în celulă şi conform primelor informaţii primite, se pare că s-a spânzurat.

Lepa a fost descoperit de angajaţii penitenciarului în jurul orei 6.35 de minute inconştient pe podeaua celulei. Deşi a fost resuscitat de către echipajul de ambulanţă chemat să intervină la faţa locului, medicii nu a mai putut face nimic pentru acesta.

Vom reveni cu detalii.

De același autor

Related Articles