Horoscop 4 iunie 2019

Berbec

Esti incapatanat si nimeni nu iti intra in voie, astazi. Nu accepti sa te abati deloc de la convingerile tale si aceasta atitudine ti-ar putea aduce unele neplaceri la locul de munca. Dupa-amiaza afli o veste buna si-ti mai revi.

Taur

Desi este abia a doua zi de munca a saptamanii, nu ai niciun chef sa te apuci serios de treaba. Ignori pana si mesajele colegilor. Daca pana acum ai scapat neobservat, ai grija sa nu provoci un scandal. Nu stii cine se va supara pe tine…

Gemeni

Ai parte de o zi activa. Tot ce faci astazi implica miscare. Dimineata decizi sa mergi pe jos la munca, acolo afli ca nu functioneaza liftul , iar seara partenerul de viata te roaga sa-l ajuti la munca casnica.

Rac

Esti hotarat ca azi sa spui tot ce gandesti. Toti te privesc uimiti. Nici macar tu nu credeai ca esti in stare sa spui asa ceva. Uneori trebuie sa accepti sa risti totul pentru a obtine ceea ce iti doresti.

Leu

De dimineata faci si desfaci. Nu te lasi pana nu iti ies socotelile. Pui la cale planuri noi si vrei sa te asiguri ca totul va merge perfect. Ar mai fi o singura problema, trebuie si aplicate. Pentru asta ai nevoie de ajutor.

Fecioara

Pentru tine, totul se invarte in jurul banilor astazi. Vrei sa faci o investitie importanta si nimeni si nimic nu te poate face sa te razgandesti. Iti asculti intuitia si timpul va dovedi ca ai avut dreptate.

Balanta

Incearca sa fii mai atent la ceea ce se intampla in jurul tau pentru ca risti sa ratezi ceva important. Nu te baza pe zvonurile care circula sau pe prietenii binevoitori, mai ales cand e vorba de persoana ta.

Scorpion

Esti genul dedicat muncii, insa in ultima vreme ai cam exagerat. Nu te neglija nici pe tine, nici pe cei dragi. Incearca sa stai mai mult timp pe acasa. Gaseste-ti un echilibru.

Sagetator

Te grabesti si nu ai rabdare sa asculti parerile tuturor. Cei din jur incearca sa iti explice ceva, insa nici nu-i auzi. In felul acesta nu te plange mai taziu daca o sa ajungi sa constati ca ai gresit. Ti-ai asumat riscul.

Capricorn

Ai multa treaba astazi si nu iti permiti niciun moment de intarziere. Lasa treburile mai putin importante in seama altcuiva si concentreaza-te pe ceea ce ai tu de facut. Doar asa poti spera sa termini totul la timp.

Varsator

Te intinzi cu cheltuielile prea mult si realizezi ca vei fi nevoit sa te imprumuti. Decat sa ajungi dator, mai bine limiteaza-te la cumparaturile care nu sunt urgente.

Pesti

Ai parte de o zi linistita la locul de munca, dar spre seara apare ceva urgent de facut. Vestea buna e ca vei avea timp sa faci si ceea ce ti-ai planuit inca de acum cateva zile.

Cele mai citite

Related Articles