Ucigaşul poliţistului din Timiş a fost prins

4743

Ucigașul polițistului timişean Cristian Amariei a fost capturat în urma operațiuni spectaculoase, transmite Radio Timişoara.

Marcel Lepa a fost capturat în această dimineață în localitatea Remetea Mare din Timiș, după două zile de căutări. El a fost prins în locuința unde, ieri, trupele speciale au descins în casa bunicii prietenului său și au găsit urme de sânge. Conform primelor informații, polițiștii au reușit capturarea fugarului extrem de periculos fără să tragă un foc de armă.

Polițistul a fost împușcat în piept și gât de către cel care era urmărit pentru că se sustrăgea de la executarea unei pedepse. De asemenea, în timpul operațiunii, un alt agent de poliţie a fost împușcat, prin ricoșeu, în picior de către fugar.

În urma acestui caz, sindicatele din poliţie au cerut demisia ministrului de interne, Carmen Dan, pe care o acuză de slaba dotare a poliţiei. Ieri a ieşit la iveală că poliţistul ucis nu avea echipament de protecţie în timpul misiunii şi era înarmat cu pistol neperformant. Şeful Poliţiei Române, Ioan Buda, pe de altă parte, spune că operaţiunea în care poliţistul şi-a pierdut viaţa a fost prost organizată.

foto news.ro