Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea. Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24, ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

În această seară, de la ora 22:15, la emisiunea Boema ne întâlnim cu Lavinia Şandru, actor  şi jurnalist. S-a născut în zodia vărsător şi a cucerit prin talentul său, prin perseverenţă îmbinată cu frumuseţea sa, fiind foarte apreciată atât în politică, dar şi în cariera sa de jurnalist,  deoarece a demonstrat că nu este doar frumoasă ci şi deşteaptă.

Provine dintr-o familie de dascăli, tatăl său, Iulian Șandru, profesor de matematică și mama Lucia Șandru, profesoară de limba şi literatura română.

Moştenind rigoarea familiei, Lavinia Şandru a urmat cursurile Academiei de Artă Teatrală din Târgu Mureș. În această perioadă a lucrat ca redactor și realizator la două posturi de radio și televiziune dinoraşul natal. În anul 2003 a efectuat un stagiu la Parlamentul European, Comisia de cultură, tineret, mass media și sport. Între 2004 și 2006 a urmat programul de masterat al Facultății de Științe Politice din cadrul Universității din București, iar în 2012 a devenit doctor în științe politice al aceleiași facultăți.

Despre amintirile şi  pasiunile sale, despre vocaţia de actor şi jurnalist, dar şi despre planurila de viitor vom afla în această seară de la invitata noastră, Lavinia Şandru.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Sursa foto:Lavinia Sandru