Două persoane reţinute după scandalul de pe Aleea Constructorilor

Lucrătorii Poliției Municipiului Reșița au continuat astăzi cercetările în cazul sesizat prin 112 în data de 22.05.2019 în care două autoturisme au fost distruse pe Aleea Constructorilor din municipiu.

Întrucât o parte dintre persoanele implicate au părăsit domiciliu, în cursul zilei au fost puse în aplicare un număr de cinci mandate de aducere față de persoanele implicate. Parchetul de pe lângă Judecătoria Reșița a confirmat începerea urmării penale față de cinci suspecți, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice și distrugere.

Față de doi dintre suspecți, un bărbat de 48 de ani și altul de 22 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați în fața judecătorului de drepturi și libertăți.

Reamintim că în data de 22 mai au fost sesizate distrugerea parbrizelor și geamurilor laterale la două autoturisme precum și folosirea unei arme de foc, faptă care nu s-a confirmat până în acest moment al cercetărilor.

Foto: YouTube

1 COMENTARIU

  1. Doamne ajuta ca a fost mediatizat acest caz ca sa se ajunga la asa ceva…Dar mai sunt de arestat si copii sa ajunga la casa de copii,pt ca ei nu sunt copii,sunt educati sa ajunga ca tatal lor. Pt ca,sa nu uitam ca au fost si copii cu bate in mana si fata de 14 ani a inceput sa sparga masina…deci mai este putin de munca pana se va face dreptate cum trebuie….

Comentariile sunt închise.

De același autor

Related Articles