Aerul turneului final de la Rm.Vâlcea le priește tinerelor handbaliste de pe Valea Cernei, ajunse la a doua victorie!

Zeițele Cernei” au învins cu scorul de 46-36 (25-16) pe ACS Vulturii București în cel de-al doilea meci al turneului final la handbal junioare III – categoria SPERANȚĂ, care se desfășoară în această perioadă la Rm. Vâlcea și ocupă primul loc în Grupa A cu 4 puncte, urmată de ACS Pegasus Tg. Mureș și CSS Făgăraș – ambele cu 2 puncte.

Nu a fost un meci dificil, echipa adversă punându-ne probleme doar în primele 5 minute ale partidei.Urmeaza vineri, de la 17.15, un meci dificil cu CSS Făgăraș, pe care sperăm să-l câștigăm, ca să ajungem în semifinalele turneului final!, ne-a declarat prof. Toma Drăgoiu – antrenorul echipei ACS Băile Herculane.

Dacă nu vor pierde astăzi în fața echipei CSS Făgăraș, în ultimul meci din grupă, de la ora 17.15, fetele de pe Valea Cernei vor fi calificate în semifinalele competiției indiferent de rezultatul celuilalt joc, între ACS Pegasus Tg. Mureș și ACS Vulturii București. De asemenea, se vor califica și dacă vor pierde meciul la o diferență mai mică de 8 goluri!

Paul-Sever SMADU

De același autor

Related Articles