După SPA, primarul de Lugoj deschide şi ştrandul municipal… doar pentru vizitare

Primăria Lugoj va deschide în această săptămână ștrandul municipal, o investiție începută în urmă cu șase ani de zile.

Partea comică este că locul de relaxare al lugojenilor va fi deschis doar pentru vizitare. Conform anunțului făcut de Primăria Lugoj, ștrandul municipal se deschide joi, 23 mai, și va putea fi doar vizitat pentru o perioadă de patru zile. Așadar, lugojenii interesați să vadă cum arată ștrandul finalizat, îl pot parcurge de joi până duminică, fără însă să facă baie în bazine, ci doar să vadă cu ochii lor cum arată investiția la final de proiect.

Francisc Boldea, primarul orașului dă vina pe vremea instabilă pentru amânarea inaugurării oficiale a ștrandului, care se va deschide de îndată ce temperatura apei va ajunge la 21 de grade și va funcționa după programul stabilit.

Programul normal de funcționare este unul oricum gândit foarte prost, urmând ca acesta să fie deschis doar până la ora 18,00, când soarele este încă sus pe cer. Edilul șef al Lugojului se pare că are o plăcere pentru deschiderea unor obiective care nu funcționează, în urmă cu trei ani, a invitat lugojenii să vadă lucrările finalizate la bazinul acoperit sau spa-ul lugojean.

Cele mai citite

Related Articles