Se asfaltează Oraviţa – Ciclova Montană, drumul spre una dintre primele fabrici de bere din ţară

Au început lucrările de reabilitare a drumului ce leagă Oraviţa de Ciclova Montană.

Investiţia, în valoare de 6,3 milioane de lei, fonduri de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, cuprinde şi asfaltarea străzilor laterale din Ciclova Montană. De asemenea, Primăria Oraviţa a demarat procedura de preluare de la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, a tronsonului ce străbate localitatea, pentru a putea fi modernizat.

Avem plăcerea de a vă anunţa că au început lucrările de reabilitare a drumului ce leagă Oraviţa de Ciclova Montană (Vodari). Investiţia, în valoare de 6,3 milioane de lei, cuprinde lucrări de amenajare, reparaţii şi asfaltare a drumului ce leagă Oraviţa de Ciclova Montană (Vodari), precum şi a străzilor laterale din localitatea Ciclova Montană. Finanţarea este obţinută de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice ca urmare a depunerii de către Primărie a proiectului „Reabilitare drumuri sat Ciclova Montană”. Tot legat de Ciclova Montană, vă informăm că am demarat procedura de a prelua porţiunea de drum judeţean de la Consiliul Judeţean ce străbate localitatea, în paralel lucrând la un proiect ce vizează şi asfaltarea acestei portiuni de şosea, anunţă Primăria Oraviţa.

La Ciclova Montană, pe vremuri, exista cunoscuta fabrică de bere de la Ciclova, astăzi un morman de clădiri într-o stare avansată de degradare.

Cele mai citite

Related Articles