[VIDEO-AUDIO] Proiectul „Sănătate prin înot” continuă. Sute de copii au participat la „Cupa Reșița”

238

Cupa Reșița la înot a umplut până la refuz tribuna Complexului municipal de sport și sănătate ”Ioan Schuster”. Părinți, buni, frați, antrenori i-au urmărit pe cei  330 de copii, pasionați de acest sport, unii dintre ei fiind la prima lor competiție, impresionați și vizibil emoționați:

Au fost prezenți în bazin cu colac sau fără, cu plute sau fără, sute de copii cu vârste cuprinse între 4 și 16 ani, care au înotat pe diferite distanțe, delimitate corespunzător vârstei.

Cupa Reșița este un eveniment sportiv cuprins într-un proiect amplu derulat de Primăria municipiului de pe Bârzava, încă de anul trecut. Beneficiari sunt copiii, care au participat la cursurile de inițiere organizate pentru ei în incinta bazinului.

Oferă mai multe detalii reprezentantul Primăriei Reșița, prof. Liliana Dacica:

La întâlnirea din Complexul municipal de sport și sănătate ”Ioan Schuster” au fost prezenți și înotători de vârste diferite de la Clubul Dynamic Spa din Caransebeș,care se pregătesc sub îndrumarea reșițeanului Bogdan Ibănișteanu.  Despre eveniment au vorbit antrenorii Bogdan Ibănișteanu și Sergiu Ghimboașă, foșți înotători de performanță:

Toți participanții de la Cupa Reșița au primit premii din partea organizatorilor.

sursa foto si video: Cristina Corocan