Punctul de Trecere a Frontierei Triplex de la Beba Veche va fi deschis la sfârşit de săptămână

Punctul de Trecere a Frontierei Triplex de la Beba Veche va fi deschis temporar la sfârşit de săptămână.

Astfel că mâine şi duminică, între orele 10.00-18.00, ora României, se va putea ajunge imediat în localitatea sârbească Rabe, dar şi în Kubekhaza, oraş de pe teritoriul Ungariei. Măsura este luată cu ocazia Zilei Cooperării Euroregionale D.K.M.T, regiunea Dunăre-Criş-Mureş-Tisa. Trecerea frontierei române se poate face în baza unui document de călătorie valabil, carte de identitate sau paşaport.

La solicitarea autorităţilor publice locale sârbe, maghiare şi române, cu aprobarea Inspectoratului General al Poliţiei de Frontieră Române, potrivit art. 9 alin. 4 din O.U.G nr. 105/2001, în perioada 18-19.05.2019, între orele 10.00-18.00 (ora României), se va deschide temporar Punctul de Trecerea a Frontierei Triplex de la Beba Veche (localitate de pe teritoriul României) – Rabe (localitate de pe teritoriul Serbiei) şi Kubekhaza (localitate de pe teritoriul Ungariei). Scopul deschiderii temporare a Punctului de Trecere a Frontierei este sărbătorirea zilei cooperării euroregionale D.K.M.T. (regiunea Dunăre-Criş-Mureş-Tisa).

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara a întreprins toate măsurile necesare pentru ca traficul peste frontieră să se desfăşoare în condiţii optime.

Cele mai citite

Related Articles