[VIDEO-AUDIO] Lupte România – SUA, povestea merge mai departe la Reșița!

218

Pentru a cincea oară luptătorii americani s-au pregătit centralizat în municipiul de pe Bârzava cu componenți ai lotului național de juniori al României.

Este o tradiție să revenim aici la prieteni dragi, după cum afirmă Laurențiu Palade, antrenor român, care acum se ocupă de pregătirea sportivilor americani:

Această reunire a luptătorilor reșițeni și americani are loc datorită bunei relații de cooperare între antrenorul emerit Adrian Dacica și antrenorul americanilor, românul Laurențiu Palade. Adrian Dacica vorbește despre această relație de colaborare:

Tinerii sportivi americani s-au simțit foarte bine la Reșița, fiind bucuroși de această oportunitate de a se pregăti cu luptătorii de aici. Phil Smith este unul dintre ei:

În lotul din Statele Unite, prezent la Reșița, se află și ”veteranul” Pete Mielnik, campion al luptelor din SUA, care a vorbit despre vizita în România:

După ședințele de pregătire și vizitele din împrejurimile Reșiței, lotul din SUA s-a deplasat la București, acolo unde vineri, 10 încep Campionatele Internaționale de lupte ale României, întreceri rezervate cadeților. Și americanii vor concura la aceste întreceri. Reșița va fi reprezentată de doi luptători: Florin Gafton și Sabin Stegaru.

La Campionatele Internaționale de lupte ale României cadeți vor lua parte peste 400 de sportivi din 23 de țări.

sursa foto/video: Cristina Corocan