Antrenorul emerit, Cristian Dragomir de la CSS Caransebeș este șeful delegației României la Campionatul Mondial de ștafete

674

Atletismul internațional are un program destul de aglomerat în luna mai. În zilele ce urmează în Japonia la Yokohama va avea loc Campionatul Mondial de ștafete. Antrenorul emerit, Cristian Dragomir de la CSS Caransebeș este șeful delegației române la această competiție și ne oferă detalii:

”În perioada de început a lunii mai atletismul are un program foarte aglomerat, începând cu Campionatul Mondial de ștafete ce are loc în Japonia. România este reprezentată de o echipă mixtă, iar miza este foarte mare. Primele 12 clasate se vor califica pentru Campionatul Mondial de la Doha și, în premieră, anul viitor la Jocurile Olimpice de la Tokyo se va alerga și o ștafetă mixtă de 4×400 m, ceea ce nu s-a mai întâmplat până acum. Sper că ne vom îndeplini obiectivul acela de a ne califica la Campionatul Mondial de la Doha din toamna acestui an. Dacă realizăm acest obiectiv voi fi foarte mulțumit, a spus Cristian Dragomir.

Antrenorul federal, Cristian Dragomir din Caransebeș va face în zilele ce urmează deplasarea spre București, de unde va pleca în Japonia, pentru a însoți lotul național al României la Campionatul Mondial de atletism pentru ștafete. Delegația României este alcătuită din trei fete și trei băieți, un antrenor și șeful delegației, prof. emerit Cristian Dragomir. Echipa României este alcătuită din: Andreea Miklos, Sanda Belgyan, Cristina Bălan de la Timișoara, Robert Parge, Cristian Radu și Cristian Pîslaru. Cristina Bălan și Cristian Pîslaru sunt rezerve. Din lot mai face parte și antrenoarea Magdolna Kanizsai.

sursa foto: Radio Reșița