Ciprian Urican, mulțumit de colaborarea cu antrenorii fotbaliștilor de la CSM Reșița

165

Colaborarea secției de fotbal a CSM Școlar Reșița cu tehnicianul Ciprian Urican începe să dea roade. Experimentatul antrenor este mulțumit de rezultatele înregistrate, dar și de cât de receptivi sunt antrenorii clubului reșițean.

Ciprian Urican a afirmat:

”Acest nou mod de lucru începe să dea roade. Sigur că aceasta necesită timp, dar obiectivul nostru, al Centrul de Copii și Juniori este de a forma fotbaliști pentru echipele de seniori. Ne axăm în primul rând pe dezvoltarea individuală a jucătorului. La grupele mari este important să aibă rezultate în plan individual pentru că le creează o stare de încredere în forțele proprii”,a menționat Ciprian Urican.

În această perioadă se intenționează implementarea a două noi programe, care vizează tinerii fotbaliști, primul referindu-se la dezvoltarea fizică a acestora. Cel de-al doilea program lansat la Centrul de Copii și Juniori din Valea Domanului are ca obiectiv conceperea și derularea de antrenamente individuale speciale pentru cei mai buni fotbaliști din propria pepinieră.

”Acest program este coordonat de preparatorul fizic Nelu Botez în colaborare cu antrenorii fiecărei grupe, în special al grupelor mari de jucători. Cei mai buni vor face în acest program, într-o anumită zi a săptămânii, vor lucra câte 45 de minute pentru viteză, agerime,forță cu preparatorul fizic. Programul este deschis fiecărui jucător, dar prioritate au cei pe care îi considerăm noi că în viitorul apropiat pot face parte din lotul echipei de seniori, a spus Ciprian Urican.”

Tehnicianul Ciprian Urican se întâlnește de două ori pe săptămână cu antrenorii centrului și cu directorul clubului Cristian Bobar, pentru a stabili care sunt următori pași în formarea unor tineri jucători de valoare, care să fie promovați la echipa de seniori a CSM Reșița.

sursa foto: Cristina Corocan