Programul farmaciilor deschise în Reşiţa de 1 Mai!

Cetăţenii municipiului Reşiţa nu trebuie să intre în panică, au de unde să-şi cumpere medicamente şi de 1 Mai! Astăzi toate unităţile farmaceutice îşi vor desfăşura activitatea după programul de sâmbătă. În timp ce unele rămân deschise până la ora 15.00-16.00, altele vor avea program prelungit chiar şi până la ora 23.00, după cum ne-a declarat preşedintele Colegiului Farmaciştilor din Caraş-Severin, Pavel Roşca.

Există şi excepţii, unitatea Farm Prest de lângă Centrul de Transfuzii Sanguine, este singura din municipiul Reşiţa, care va rămâne deschisă până la ora 23.00 Şi unitatea Sensiblu din Kaufland Reşiţa rămâne deschisă până la ora 21.00.

Vă reamintim cã nicio farmacie din judeţul Caraş-Severin nu mai funcţionează non-stop, ci doar până la ora 23.00. Farmaciştii spun că nimeni nu îi sprijină, iar dacă ar avea program permanent ar merge în pierdere. Pentru ca o unitate sã funcţioneze, de exmplu, în turele de noapte pot lucra doar farmacişti, nu şi asistenţii de farmacie. Iar punctele farmaceutice care nu au minim şase farmacişti angajaţi, nu pot să aibă în prezent un program non stop, pentru că astfel s-ar încălca Codul Muncii.

Cele mai citite

Related Articles