Bugetul judeţului Caraş – Severin a fost aprobat. Investiţiile au primit sume suplimentare

Consilierii judeţeni cărăşeni, au aprobat bugetul judeţului. Conform cifrelor prezentate, este cu mult peste cel de anul trecut. Bugetul votat, a ajuns la aproximativ 265,357 de milioane de lei, în sumă absolută cu 51 de milioane de lei mai mult decât cel din exerciţiul bugetar al anului trecut spune preşedintele forului judeţean, Silviu Hurduzeu:

Şedinţa a dat naştere unor discuţii aprinse şi acuzaţii din partea opoziţiei. Consilierii Partidului Naţional Liberal, au dorit introducerea a două amendamente în buget. Unul avea în vedere suplimentarea sumelor alocate Spitalului Judeţean Caraş – Severin, cu un milion de lei. În opinia liderului consilierilor judeţeni ai grupului PNL, Mircea Teodorescu, suma ar fi fost necesară pentru a acoperii cheltuielile cu utilităţile. În al doilea amendament se solicita distribuirea unei sume cu care să se poată achiziţiona un autoturism pentru Centrul de Incluziune Aurora, necesar deplasării cadrelor didactice în judeţ:

Nici unul din amendamentele consilierilor PNL, nu au fost votate. La final, preşedintele Silviu Hurduzeu a spus că oricum, anul acesta, la o nouă rectificare bugetară va fi majorat şi bugetul Spitalului Judeţean.

Cele mai citite

Related Articles