[VIDEO-AUDIO] Tinerii baschetbaliști s-au reunit la Cupa ”Pro KEBS”, în memoria celui care a fost Caius Bălteanu

453

Timp de cinci ani adolescenții cărășeni pasionați de disciplina baschet au luat parte la Cupa Kebs, competiție adresată elevilor de liceu și organizată în memoria celui care a fost Caius Bălteanu, care a decedat în urmă cu 8 ani, într-un tragic eveniment rutier. Promotorul și inițiatorul acestui eveniment sportiv este Adrian Bălteanu, tatăl celui comemorat.

După cinci ani, competiția se organizează din nou, dar sub altă denumire: Cupa Pro Kebs. La Reșița a avut loc zilele trecute acest turneu dedicat baschetului juvenil, unde s-au confruntat echipe din Caraș-Severin, Timiș și Mehedinți, la feminin și masculin.

La final de turneu organizatorul Adrian Bălteanu a vorbit despre turneu:

Unul dintre jucători Nicholas Ulogu s-a declarat încântat de această inițiativă, fiind la prima participare la un astfel de turneu:

Antrenoarea de la ACS Probaschet Lugoj, Elena Bratu apreciază implicarea gazdelor în organizarea acestui gen de evenimente:

La final de competiție grupa mare a fost câștigată de echipa din Reșița, la cei mici s-a impus formația din Lugoj, iar la fete trofeul a revenit baschetbalistelor de la Margina, județul Timiș.

Echipele câștigătoare au fost răsplătite cu trofee și diferite suveniruri. Premiile au fost asigurate  de Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Caraș-Severin și inițiatorul Adrian Bălteanu.

sursa foto: Cristina Corocan