Horoscop, 22 aprilie 2019

BERBEC – Apar dificultati si tensiuni ce te forteaza sa mergi pe varful degetelor. Esti tentat sa tipi la oameni. Ai grija, deci, sa iti mentii calmul. Musca-ti limba daca este nevoie, pentru a nu folosi cuvinte urate la adresa celor dragi.

TAUR – Haosul si dezordinea par sa stapaneasca ziua. Esti foarte nervos si agitat. Ii judeci nedrept pe ceilalti si nici nu iei cele mai bune decizii. De aceea este recomandat sa fii mai rezervat si sa nu te arunci cu capul inainte. Ai sanse mari sa comiti erori pe care sa nu le poti repara. Regrupeaza-te, limpezeste-ti mintea!

GEMENI – O zi perfecta pentru a purta un dialog cu tine insuti despre multe aspecte din viata ta. Relaxeaza-te putin si analizeaza ce vrei cu adevarat. Care sunt nevoile tale, ce-ti lipseste. Ai grija de starea ta de sanatate, odihneste-te mai mult pentru a-ti ridica starea de spirit.

RAC – Totul se desfasoara conform planului si, cu toate acestea, nu esti multumit. Vrei si mai mult. Depui eforturi supraomenesti. Insa, pana la urma, reusesti sa-ti restabilesti un climat pozitiv care sa te faca sa-ti indeplinesti visurile. Nu-i lasa pe ceilalti sa te destabilizeze. Ai incredere in tine insuti si in instinctele tale.

LEU – Traversezi o perioada de pesimism si melancolie. Bazeaza-te pe partenerul de cuplu pentru a iesi din aceasta stare. Spune-i sincer si deschis ce simti si va reusi sa iti dea aripi pentru a depasi toate obstacolele care iti apar in cale.

FECIOARA – Starea de spirit este la inaltime astazi. Ai hotarat ca este momentul pentru o pauza si dedici mai mult timp pentru tine insuti. Vei reusi astfel sa vezi mai clar lucrurile, sa te conectezi la sinele superior si sa-ti asculti instinctele. Nu vei fi dezamagit de deciziile tale.

BALANTA – Ai fost sub presiune in ultima perioada si te simti epuizat. Ai nevoie de o perioada de relaxare pentru a-ti incarca bateriile. Ia o pauza, fara sa stai prea mult pe ganduri. Vei vedea ca te vei simti mult mai bine si mai pregatit sa infrunti obstacolele.

SCORPION – Poate ca nu este cea mai buna zi a ta, insa nici nu e cea mai proasta. Distanteaza-te de o situatie, fa un pas in spate si priveste obiectiv. Cu siguranta vei gasi modalitatile de rezolvare. Doar ca trebuie sa-ti mentii calmul. Priveste totul ca pe o oportunitate de introspectie. Fa o analiza a succeselor de pana acum. Te vei simti mult mai increzator.

SAGETATOR – O noua zi incepe si semne bune are. Sunt sase mari sa-ti implinesti tot ce ti-ai pus in minte. Fie ca este ceva legat de viata profesionala, fie ca este ceva legat de viata amoroasa, sansele de succes sunt foarte mari. Pot aparea obstacole minore ce vor fi depasite cu usurinta. Totul este sa iti faci un plan si sa te tii de el.

CAPRICORN – Renunta la apatie si pasivitate. Ia-ti viata in maini. Esti pe deplin responsabil de ceea ce ti se intampla. Lasa-ti ratiunea sa-ti ghideze pasii si nu te lasa purtat de impuls. Nu ezita sa ceri ajutorul celor dragi atunci cand te simti pierdut. Pot gasi solutii la care tu nici nu te-ai gandit.

VARSATOR – Te simti rebel azi, fii pregatit sa-ti iei viata in maini si sa schimbi tot ce poti schimba. Atentie, insa, sa nu te poti comporta irational. Poti comite greseli pe care sa nu le poti repara prea curand sau prea usor. Fa pasi mici, bine calculati si vei reusi tot ce ti-ai propus.

PESTI – Ai o revelatie care te lasa in stare de soc. Fii atent la modul in care reactionezi, caci s-ar putea sa devii irascibil. Inca nu stii cum sa gestionezi aceasta situatie. Controleaza-ti impulsurile si vei evita o zi exploziva din multe puncte de vedere.

Cele mai citite

Related Articles