[FOTO] „Singuri, dar împreună” cu un dascăl, Ovidiu Bădescu, însoţit de cinci Moştenitori ai României, de la Colegiul Naţional “Traian Lalescu”

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat. Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Pornind de la Aristotel:” educația minții fără educația inimii, nu e educație”, în această seară la emisiunea „Singuri, dar împreună”, de la ora 22, ne întâlnim cu un dascăl ,Ovidiu Bădescu, însoţit de cinci Moştenitori ai României, elevi ai Colegiului Naţional “Traian Lalescu”:Teodora Potocean, Alexandra Purcel, Tania Velcsov, Vlad Ciupici şi Valentin Molnar.

Despre Profu’ lor, tinerii mărturisesc:

„Încă din prima oră de mate mi-am dat seama că nu sunteți doar un profesor admirabil, ci și un om pe măsură, un om cu o vibrație aparte. Acum știu cât de mult contează caracterul profesorului în viața unui elev. Sunteți pentru mine, cu adevărat, ceea ce aveam nevoie. Pe lângă mate, m-ați învățat să nu renunț la lucrurile, oamenii și trăirile dragi…Vă mulțumesc pentru că aveți încredere în mine! Viața este și mai frumoasă în jurul dumneavoastră”!

Mai multe detalii despre activitatea lor puteţi afla la numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62  când puteți intra în direct cu invitaţii noştri, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp: 0739.348.688, ori pe pagina de facebook Radio România Reşiţa !

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles