Horoscop 18 aprilie 2019

Berbec

Gaseste un echilibru astazi. Incearca sa eviti confruntarile, dar fara sa te retragi complet. Va trebui sa te gandesti cu atentie inainte sa actionezi. Totusi, per ansamblu, vei avea o zi buna.

Taur

Esti afectat de faptul ca trebuie sa lasi un strain sa iti stabileasca programul. Consoleaza-te, nu esti singurul in situatia asta, asa e la serviciu! Ai ocazia, in viata personala, sa faci exact ceea ce iti doresti.

Gemeni

Oriunde ajungi, ai cate o usa deschisa. Poate fi un moment propice pentru parteneriate si o perioada ideala pentru tine sa te apuci de ceea ce iti doresti de mult.

Rac

Iti place sa comunici, dar nu exagera! Nu te poti opri din palavragit cu prietenii si te distrezi tot timpul. Nu uita ca trebuie sa te ocupi si de niste treburi importante. Altfel ramai in urma si aglomerezi pe weekend.

Leu

Vrei sa obtii o favoare din partea cuiva si habar nu ai cum sa procedezi in acest caz… Poate ajunge un zambet si cateva vorbe bune. Daca iti calculezi bine miscarile, s-ar putea sa mearga toate struna. Succes!

Fecioara

Esti intr-o perioada de schimbari emotionale si incerci sa te echilibrezi. Nu este un moment bun sa-ti faci planuri mari acum. Mai amana cateva zile. O veste buna va schimba radical situatia.

Balanta

Ai un acces de altruism. Te caracterizeaza optimismul si dorinta de a fii cat mai util celorlalti. Este un moment in care incerci sa comunici cu cat mai multe persoane si esti preocupat de soarta acestora.

Scorpion

Ai idei atractive, motiv pentru care atragi multe persoane interesate sa colaboreze cu tine. Modul in care te prezinti poate duce, in urmatoarea perioada, la intalniri importante care sa iti aduca multe beneficii.

Sagetator

E posibil sa incepi un nou proiect care nu va fi usoar de dus la capat, dar te va face sa te simti implinit. Seara vei avea musafiri! Poate intri la niste cumparaturi inainte sa ajungi acasa….

Capricorn

Esti plin de energie si incredere. Trebuie doar sa vrei sa faci ceva, si vei reusi! Dupa-amiaza va fi relaxanta, mai ales ca te asteapta o surpriza din partea partenerului.

Varsator

Esti foarte ambitios si astazi pui la punct toate detaliile pentru a reusi ceva ce nimeni nu a avut curajul sa incerce pana acum. Nu te lasa descurajat de cei invidiosi.

Pesti

Schimbarile din ultimele saptamani te-au obosit. Ai nevoie de o pauza, asa ca planifica-ti ceva chiar acum. Ar fi o varianta sa pleci cateva zile din tara.

Cele mai citite

Related Articles