K. Iohannis: Digitalizarea administraţiei este esenţială pentru scăderea birocraţiei

41

Digitalizarea administraţiei este esenţială pentru scăderea birocraţiei şi deci pentru activitatea întreprinderilor mici şi mijlocii, a declarat preşedintele Klaus Iohannis la Forumul European pentru Antreprenoriat, în desfăşurare la Palatul Cotroceni, conform Radio România Actualităţi.

Şeful statului a anunţat că, la summitul de la Sibiu din 9 mai, şefii de state şi de guverne din Consiliul European vor reafirma importanţa de a acoda prioritate economiei europene. Klaus Iohannis a adăugat că antreprenoriatul, firmele mici şi mijlocii reprezintă piloni ai prosperităţii şi competitivităţii Uniunii Europene.

Klaus Iohannis: “IMM-urile reprezintă unul dintre cele mai vulnerabile segmente la schimbările din mediul economic şi cel de reglementare. Decidenţii guvernamentali au datoria să asigure un cadru legal stabil, predictibil şi rezonabil. Responsabilitatea în politicile economice are de suferit de pe urma tentaţiilor şi deciziilor populiste, care nu ajută deloc la rezolvarea problemelor reale cu care se confruntă societăţile noastre.”

sursa foto presidency.ro