Tentativă de omor la Caransebeş. Agresorul a fost reținut

1705

UPDATE: Faţă de autorul infracţiunii de tentativă de omor, s-a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile.


Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată ieri în jurul orei 15.00, prin 112, cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic.

Din cercetări a reieşit că, pe strada Ardealului din Caransebeş, un bărbat, de 36 de ani, din localitate, ar fi fost lovit în cap, cu un obiect contondent, de un tânăr de 24 de ani, din acelaşi oraş. Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Municipal Caransebeş, după care a fost transferată la Spitalul Judeţean Timişoara.

A fost întocmit dosar penal, iar în continuare se desfăşoară cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş-Severin, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor. Faţă de persoana bănuită a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentată Tribunalului Caraş-Severin, cu propunere de arestare preventivă.

1 COMENTARIU

  1. Jalnic au arestat numai unu din 4 care au fost au venit cu taxi că șmecheri unul la lovit cu pumni și nu a văzut apoi a dat celalt cu ranga și l-au lăsat în tufe sa moara și poliția arestează numai unul când totul a fost plănuit victima avea și plangere la poliție că este căutat de ei că să-l bată rușine poliția romana

Comentariile sunt închise.