[FOTO-AUDIO] Argint pentru atleții de la CSS Caransebeș la Campionatele Naționale de copii I, juniori III și cadeți

254

Două medalii pentru atleții de la CSS Caransebeș la Campionatele Naționale de copii I, juniori III și cadeți

La Botoșani a avut loc Campionatul Național de cros la categoriile copii I : 12-13 ani, juniori III: 14-15 ani și cadeți, atleți cu vârsta de 16 și 17 ani. CSS Caransebeș și-a mai adjudecat două medalii.

Antrenorul emerit, Cristian Dragomir este foarte mulțumit de rezultatele obținute de caransebeșeni:

”Am fost cu un grup de 7 atleți și ne-am întors cu două medalii de argint. Sunt foarte mulțumit de rezultatele pe care le-am obținut. Aceasta, în special, datorită faptului că atitudinea atleților cu care am fost a fost una de învingători. S-au dus acolo ca să câștige și, cred că, lucrul acesta cântărește mai mult decât performanța în sine. Sper că am câștigat o echipă de doritori de a face performanță. La cadete, 16 -17 ani, cu o echipă tânără, la ștafetă, am obținut medalia de argint, în componența: Sorina Ciuche, Hanni Brecica, Denisa Ludica și Adina Chirilă. Este o medalie foarte importantă, care confirmă că aceste fete formează o echipă redutabilă. La juniori III, Ionuț Dragomir și Andrei Achim, au concurat peste așteptările mele și sper să mențină acest ritm astfel încât să se comporte foarte bine la competițiile din vară. Lucian Ștefan, mezinul echipei, a reușit și el să intre în posesia medaliei de argint în urma unei curse foarte bune. A fost la o secundă distanță de medalia de aur.”

Atleții de la CSS Caransebeș au încheiat astfel sezonul de sală și crosuri și se pregătesc pentru Campionatul Național de probe neclasice, ce are loc în zilele de 24 și 25 aprilie la București. Din lot vor face parte junioarele II: Sorina Ciuche și Adina Chirilă. 

Sportivii de la Caransebeș sunt pregătiți de antrenorul federal Cristian Dragomir, împreună cu foștii săi elevi: Iuliana Enache, Marian Enache și Roxana Pepa.

sursa foto: Facebook/Cristian Dragomir