[FOTO-AUDIO] Aur și argint pentru judoka din Caransebeș la Campionatele Naționale de judo U 14 și U 16

362

Caransebeșenii s-au întors cu medalii de la Campionatele Naționale de judo de la satu Mare. Patricia Nistor a luat aurul, iar  Alexandru Borcean argintul.

Sportivii bănățeni au avut un parcurs foarte bun, după cum a declarat pentru Radio Reșița antrenorul acestora Ion Radu de la Clubul Energetica din Caransebeș:

”La Campionatele Naționale U 16, sportivii noștri au avut rezultate foarte bune. Alexandru Borcean a obținut medalia de argint la categoria 50 de kg, chiar dacă este cu un an mai mic decât adversarii săi. A ajuns în finală după patru meciuri, unde a pierdut o luptă destul de strânsă cu adversarul său mai mare. A devenit vicecampion național la U 16 și sper ca la U 15 să câștige aurul. La 57 de kg, Patricia Nistor, a avut un parcurs perfect și a devenit campioană națională. A mai fost în concurs Daniela Hanțig, care în recalificări a ajuns pe locul 7. Eu sunt mândru de ei, mulțumit. Sper să ne ajute, din nou, Primăria Caransebeș. ”

Judoka de la Energetica din Caransebeș se pregătesc pentru alte turnee euroregionale, programate în luna aprilie, dar și pentru Campionatele Naționale de sportivi cu vârsta sub 13 și 15 ani, ce vor avea loc la finalul lunii mai.

sursa foto: Facebook/Felix Borcean/Patricia Nistor