[VIDEO-AUDIO] CSM Școlar Reșița, singura echipă de handbal juniori IV din Caraș-Severin, se pregătește de turneul Euroregional

693

Echipele de juniori ale secției de handbal a CSM Școlar Reșița au evoluții bune și foarte bune în campionatele naționale. Juniorii IV, antrenați de prof. Carmen Dumitru,sunt handbaliști cu vârsta de 12 și 13 ani. Vor participa luna viitoare în prima fază a turneul Euroregional, în care se vor confrunta cu formații din alte trei județe: Timiș, Arad și Hunedoara. Reșițenii trebuie să dispute mai multe jocuri amicale pentru a face față unei astfel de competiții naționale. Echipa Clubului CSM Școlar Reșița este singura din Caraș-Severin de juniori IV, de aceea perfectează jocuri amicale cu formațíi din alte județe.

La finalul săptămânii trecute reșițenii au disputat două jocuri de pregătire cu  LPS Oradea. Teste foarte utile, după cum afirmă antrenoarea Carmen Dumitru:

Doi dintre tinerii handbaliști, Gabriel Adrian Mocodean și Patrick Andrei Dumitru, au vorbit despre aceste jocuri amicale și despre obiectivele lor pentru turneele Euroregionale:

Turneul Euroregional de la Reșița va avea loc în zilele de 13 și 14 aprilie, iar dinte multiplele echipe participante din cele 4 județe se vor califica la turneul semifinal doar primele patru clasate. Dacă reușesc să se califice în faza superioară, reșițenii se vor confrunta la turneul semifinal cu formații din zona Olteniei.