Horoscop 24 martie 2019

Berbec

O zi plina cu peripetii. Fie ai probleme cu masina, fie constati ca ti-a expirat abonamentul pe mijlocul de transport in comun. Linisteste-te si vezi cum poti rezolva problema pe moment ca sa ajungi la timp la locul de munca.


Taur

Apar ceva probleme in familie, dar nimeni nu vrea sa iti spuna despre ce este vorba. Este vorba de o ruda mai indepartata care nu vrea sa spuna ce se intampla. Degeaba incerci sa afli ce a patit, nu iti va spune nimic. Poate nu este momentul, nu insista.


Gemeni

Ai vrea sa opresti putin timpul. Trebuie sa pleci la drum, insa ai vrea sa mai ramai macar cateva zile. Totusi, nu ai incotro, trebuie sa te intorci la munca.

Rac

Daca nu te grabesti risti sa intri in criza de timp. Nu iti poti permite sa intarzii. Incearca sa te calmezi. Vei vedea ca in cateva ore se va termina totul cu bine.

Leu

De dimineata primesti multe mesaje si telefoane. Toti vor sa te felicite. Esti incantat ca si-au amintit. Dupa amiaza vei mai avea un motiv de bucurie. E ceva legat de locul de munca. Sperai sa se intample asa ceva, dar nu atat de curand.

Fecioara

Termini saptamana foarte relaxat, aproape ca uiti de sedinta de la birou. Noroc cu un coleg care iti aminteste. Lasa totul asa cum este si fugi. Nu iti poti permite sa intarzii.

Balanta

Ai cam ramas cu portofelul gol pentru ca nu te-ai uitat deloc, in weekend, pe ce dai banii. Realizezi ca esti nevoit sa te imprumuti si asta nu iti prea surade. Poate te ajuta cineva din familie cateva zile…

Scorpion

Va fi o zi foarte aglomerata la munca si nu stii cum sa faci ca lucrurile sa mearga mai repede. Daca ai rabdare si stii sa te organizezi inteligent si vei vedea ca vei termina totul mai repede decat ti-ai fi imaginat.

Sagetator

Esti gata sa accepti ce ti s-a propus. Totusi, ai grija, pentru ca ar putea fi vorba de ceva riscant. Analizeaza bine fiecare pas pe care il faci. Nu ezita sa te sfatuiesti si cu partenerul de viata, poate vede lucrurile mult mai clar.

Capricorn

Ai parte de o zi bună, astazi. Orice intreprinzi se bucura imediat de succes. Asta te face sa iti schimbi atitudinea fata de cei din jur. Ai un aer de genul: “v-am spus eu?”. Ai grija, pentru ca unele persoane s-ar putea supara.

Varsator

Esti nemultumit de faptul ca o persoana nu tine cont de ceea ce-i spui si actioneaza dupa propriu-i plac. Simti ca iti este afectata autoritatea si nu poti accepta asa ceva. Calmeaza-te si incearca sa afli ce se intampla.

Pesti

Dupa cele doua zile de weekend realizezi ca trebuie sa inveti sa te bucuri de ceea ce iti ofera viata. Uneori trebuie doar sa lasi lucrurile in voia sortii si vei vedea ca totul poate iesi foarte bine fara sa calculezi fiecare pas.

De același autor

Related Articles