Povestea „Colonelului„ – motanul adoptat de polițiștii de la Brigada rutieră

Un motan adoptat de Polițiștii de la Brigada Rutieră din Capitală face furori pe rețelele sociale după ce povestea lui a fost publicată miercuri pe pagina de facebook a Ministerului Afacerilor Interne. Peste 12.000 de români au apreciat povestea motănașului și nu mai puțin de 1500 de distribuiri în mediul virtual a avut postarea. Vezi mai jos povestea motanului supranumit „colonelul„:

„Deși nu are grade, toți polițiștii de la rutieră îl strigă ”Colonelu`”.
Povestea lui începe în urmă cu 8 ani…
Un accident grav de circulație produs într-o seară în cartierul Drumul Taberei din Capitală. Polițiștii de la Brigada Rutieră făceau cercetarea la fața locului, totul era împrejmuit cu banda galbenă pe care scrie “Poliția! Nu treceți!”.
Un ghem de blană a intrat în perimetrul unde polițiștii făceau măsurătorile. Aceștia știau că dacă îl vor alunga, se va speria și va ajunge sub roțile mașinilor. Așa că… l-au adăpostit în mașina lor! Și, ulterior, l-au adoptat.
Din ziua aceea, sediul Brigăzii Rutiere a devenit casa lui. Tot colectivul îl prețuiește, e cel care-i întâmpină în fiecare dimineață la muncă și are chiar și scaunul său, pe care nu se așază nimeni!
De aceea i se spune Colonelu`.
Colegii ne-au spus că, pentru ei, Colonelu` e talismanul norocos, pentru că, de 8 ani de zile, niciun șofer care a produs vreun accident rutier mortal în București și a fugit de la fața locului nu a rămas neprins.
Deci, aveți mare grijă! Colonelu` e mereu pe tură!„ – au scris pe facebook cei de la Ministerul afacerilor Interne. 

De același autor

Related Articles