În jurul orei 18:40, ISU Caraş-Severin a fost anunţat prin apel 112, despre izbucnirea unui incendiu în gara oraşului Oravita, la niste vagoane dezafectate.

Au intervenit de urgenta două echipaje din cadrul Sectiei de Pompieri Oravita cu sprijinul a doua autospeciale de stingere.

Ajunse la fata locului, fortele de interventie au constatat ca incendiul se manifesta violent la 4 vagoane si ameninta sa se propage la alte trei vagoane si un depozit.

In aproximativ 15 minute de la anuntare, pompierii militari au reusit sa localizeze incendiul si au actionat si pentru indepartarea celorlalte vagoane din apropierea celor cuprinse de flacari.

Avand in vedere suprafata mare afectata, pentru eficientizarea misiunii de stingere, a fost solicitat in sprijin un al treilea echipaj din cadrul aceleiasi Sectii de pompieri.

Alin Datcu
După mai bine de 20 de ani (mai ceva ca în romanul lui Dumas) de când am intrat pentru prima oară într-o cabină de emisie, radio-ul încă mă fascinează şi-l redescopăr în fiecare zi. Acest fapt mă încântă cu atât mai mult cu cât ştiu că o fac alături de voi, ascultătorii noştri.