Horoscop 20 martie 2019

Berbec

Nu este o zi potrivita pentru intalniri ce presupun semnarea unor acte. Daca poti, amana-le pentru saptamana viitoare. Nu te poti concentra. Esti obosit si gandul iti zboara deja la weekend.

Taur

Participi la o sedinta la care vin oameni cu multa experienta in domeniul tau. Cineva important iti rosteste numele si stii ca e de bine. Esti emotionat, dar fericit. Ai muncit mult sa ajungi aici..

Gemeni

O zi interesanta pentru tine astazi la munca. Dupa un mic scandal de dimineata, atmosfera se linisteste si tu vei fi persoana cea mai castigata. Faci ce faci si mereu cazi in picioare…

Rac

Partenerul de viata te surprinde inca de la prima ora cu o veste neasteptata. Iti pierdusei orice speranta ca acest lucru se va intampla. Asta da zi minunata!

Leu

Esti foarte ocupat cu treburile la munca si uiti ca trebuie sa te vezi cu cineva in oras. Cand iti amintesti intri in panica. Linisteste-te, suna si anunta ca intarzii cateva minute…

Fecioara

Descoperi o persoana interesanta la locul de munca. Este vorba de cineva de care pana acum parca nici nu stiai ca exista. Nu este vorba despre o atractie fizica, ci despre faptul ca ganditi la fel.

Balanta

Rezisti cu greu tentatiei de a cheltui niste bani. Ai reusit sa strangi o suma si acum nu te poti abtine sa nu iesi la cumparaturi. Ti-ai propus sa achizitionezi ceva si nu mai ai rabdare.

Scorpion

Petreci intreaga zi pregatindu-te pentru un eveniment la care urmeaza sa participi. Ai mari emotii si vrei ca totul sa fie perfect. Mai ales ca ai investit atata timp si efort.

Sagetator

Esti foarte concentrat pe ceea ce trebuie sa faci la birou si speri ca munca ta sa fie apreciata si de ceilalti. Asta, mai ales ca umbla vorba prin targ ca seful cauta pe cineva pentru o functie importanta.

Capricorn

Ai mult de alergat si, la jumatatea drumului esti deja epiuzat. Pana la urma gasesti resurse si o sa termini toate treburile. Seara vin prietenii pe la tine.

Varsator

Cineva te preseaza sa dai un raspuns. Astazi esti cam grabit si risti sa iei o hotarare pe care sa o regreti mai tarziu. Nu incerca sa te eschivezi. Fii sincer si spune ca mai ai nevoie de timp.

Pesti

Primesti un fel de premiu, pe plan profesional, pentru rezultatele din ultima perioada. Nu-ti asuma toata reusita, tine cont si de oamenii care te-au ajutat sau sustinut.

Cele mai citite

Related Articles