[FOTO] „Pe frecvențe”, în această sâmbătă-ora 15:15, este Roxana Marcela Rus!

Radio România Reşiţa este radioul oamenilor şi promovează Valoarea.

Frecvenţele radioului reşiţean semnifică 24 de ore din 24 ACASĂ pentru toţi ascultătorii, indiferent că sunt din ţară sau din afara graniţelor.

Din acest motiv şi din respect pentru toţi ascultătorii aducem pe calea undelor în casele şi sufletele voastre, oameni de valoare, a căror menire este aceea de-a înălţa cultura şi spiritul poporului român.

„Pe frecvențe”, în această sâmbătă,  16 martie,  ora 15:15, este Roxana Marcela Rus,din comuna Bănia, judeţul Caraş-Severin, invitata Cristinei Corocan.

Din  toamna trecută desface pe piaţa cărăşană apă florală de trandafiri, precum şi dulceaţă de goji, trandafir şi mentă. Conform acesteia, trandafirii şi goji din Valea Almăjului sunt produse noi, mai puţin cunoscute în Banat, dar pe cale să devină o sursă constantă de profit.

Goji este foarte căutat în industria alimentară şi farmaceutică. Cea mai mare cantitate din producţia proprie a fost desfăcută direct de la poartă şi în târguri, piaţa de profil din Caraş-Severin nu este încă formată pentru astfel de produse, a mai spus Roxana Marcela Rus.

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles