Agenția de Dezvoltare Regională VEST aduce milioane în Moldova Nouă

30

Primăria Moldova Nouă, a semnat un proiect finanțat din fonduri europene desfășurat prin Agenția de Dezvoltare Regională VEST în valoare de aproximativ 1,5 milioane de euro. Cu aceşti bani se va reabilita din punct de vedere termic și energetic corpul B din cadrul Liceului Tehnologic Clisura Dunării.
Mai există în fază de precontractare şi evaluare încă 8 proiecte pe fonduri europene. În total, dacă toate vor primi finanţare, se va depăși suma de 20 milioane de euro.

,,Este contractul cu numărul patru semnat in acest mandat si ne mândrim ca anul acesta vom licita prin fonduri europene peste 28 miloane de lei. Sper ca Moldova Nouă să fie sprijinită şi de Guvern, mai ales că foarte mulţi dintre votanţii coaliției de guvernare se află în Moldova Nouă şi în Clisura Dunării. Felicitări echipei din Primărie, echipei de consultanți, proiectanți şi tuturor colaboratorilor. Știu că sunt încă multe de remediat în orașul nostru, dar cu multă muncă, răbdare şi implicare generală putem transforma Moldova Noua şi Clisura Dunării într-o zonă modernă şi civilizată,, spune primarul Adrian Torma.