Polițiștii din sud-estul județului Caraș-Severin și-au etalat calitățile de… fotbaliști, pe Valea Cernei!

Sala de sport ALEXANDRU DUICU din stațiunea Băile Herculane a găzduit astăzi etapa zonală de calificare la minifotbal, la care au participat echipele polițiștilor din Caransebeș, Oțelu-Roșu, Bozovici și Băile Herculane.

S-a jucat în sistemul fiecare cu fiecare, pe durata a două reprize de câte 15 minute, meciurile fiind arbitrate de cunoscutul arbitru din prima ligă de fotbal – Marius Nicoară, jocurile încheindu-se cu următoarele rezultate : Otelu-Rosu – Băile Herculane 2-1; Caransebeș – Bozovici 4-1; Caransebeș – Băile Herculane 2-2; Otelu-Roșu Bozovici 7-2; Băile Herculane – Bozovici 14-3 și Caransebeș-Oțelu-Roșu 3-2. În urma acestor rezultate, primele două locuri au fost ocupate de reprezentantele polițiștilor din Caransebeș și Oțelu-Roșu, care s-au calificat pentru etapa finală care va avea loc la Reșița în 21 martie, competiția desfășurându-se sub egida ZILEI POLIȚIEI ROMÂNE, marcată în fiecare an la 25 martie. Golgeterii etapei zonale de pe Valea Cernei sunt Nicușor Zaharia și Cosmin Bălmău (ambii din Caransebeș), Ioan Roman și Daniel Beică (ambii din Băile Herculane) – fiecare cu câte 4 goluri.

La sfârșitul meciurilor, coordonatorul din teren al echipei câștigătoare, comisarul-șef Grațian Simion – împuternicit adjunct al șefului Poliției Municipiului Caransebeș ne-a declarat :

Pentru evoluția jucătorilor săi, premiul pentru fair-play ar trebui acordat formației din Bozovici, condusă la această etapă de inspectorul de poliției Adrian Savu – Secția 6 Bozovici :

Gazdele întrecerii au fost polițiștii de pe Valea Cernei, coordonați de comisarul-șef Gheorghe Nicolae Băcanu – șeful Poliției orașului Băile Herculane.

Întreaga acțiune sportivă este organizată de Asociația Clubul Sportiv DINAMO din Reșița, cu sprijinul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Paul-Sever SMADU

Cele mai citite

Related Articles