Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalism și respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Invitatul emisiunii “Singuri, dar împreună“  , de la ora 22, este Ovidiu Iovanel, arhitect şi artist plastic, care de-a lungul timpului s-a remarcat la numeroase expoziţii naţionale şi internaţionale.

Invitatul nostru a adus la Reşiţa „România în acuarelă” – expoziția colectivă din București, de la Teatrul Național, organizată de IWS ROMÂNIA,  ce va avea vernisajul vineri 15 martie de la ora 17.

Expoziția poate fi vizitată de luni până sâmbătă  între orele 9 – 18, la Galeria AGORA din Reșița, Bulevardul Republicii nr. 8, în perioada 11-30 martie.

La numerele de telefon 0255.20.60.61 sau 0255.20.60.62 puteți intra în direct cu Ovidiu Iovanel, sau puteți lăsa mesajele voastre pe numărul de WhatsApp:0739.348.688.

Rămâneți alături de noi, ACASĂ, în această seară pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Anca Bălălău
Radio Reşiţa mi-a dat şansa să spun povestea mai departe ascultătorilor care cred în nemurirea artelor, cel mai minunat adăpost pentru cei care și-au ascuns, fără să știe nimeni, copilăria în buzunar și care au pornit să-și continue jocul până la sfârșitul lor. Sunt fericită fiindcă fac parte cu sufletul şi pregătirea mea profesională (absolvent licență și master- Jurnalism cultural al U.N.A.T.C. "I.L.Caragiale" București) dintr-o echipă minunată.

1 COMENTARIU

Lasă un comentariu

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.