[VIDEO-FOTO] Accident mortal între Lugoj şi Făget

1333

UPDATE, ora 19.50 În urma accidentului rutier, o persoană a decedat şi patru au fost rănite uşor, iar a cincea persoană este transportată la spital.

Accidentul s-a produs pe drumul naţional DN68A, pe raza localității Sudriaș. În autobuz se aflau 12 persoane dintre care 4 rănite ușor (1 persoană, femeie 62 de ani, transportată la spital cu contuzie de piramidă nazală). În autoturism 1 persoană de sex masculin decedată. Circulația este blocată pe un sens. Forțe ISU Timis: o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de descarcerare, 2 echipaje SMURD, 2 autospeciale de transport personal și victime multiple, un ofițer și 15 subofițeri. De asemenea, la locul intervenției sunt 2 ambulanțe SAJ și echipaje de poliție.


În judeţul Timiş, între Lugoj şi Făget, pe DN68 A, a avut loc un grav accident de circulaţie în care au fost implicate un autocar cu pasageri şi un autoturism. Din primele informaţii, o persoană a decedat şi cinci au fost rănite.

La faţa locului sunt mobilizate 4 ambulanţe SMURD şi SAJ, o ambulanţă pentru victime multiple şi o autospecială complexă de stingere şi descarcerare. A fost prealertat şi elicopterul SMURD.