Tânăr român de 20 de ani ucis în Marea Britanie

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Vicovu de Sus, a murit în urma unei agresiuni petrecute sâmbătă noapte, în Londra, acolo unde se afla la muncă împreună cu un frate de-al său, a transmis, luni 11 martie,  Monitorul de Suceava. Florin Pitic se întorcea de la ziua unui prieten din Londra, după miezul nopții, și a fost luat la bătaie în stația de metrou Queensbury.

În urma încasării unei lovituri, tânărul de numai 20 de ani s-a prăbușit la pământ și s-a lovit la cap. La fața locului au ajuns echipaje medicale care i-au aplicat manevre de resuscitare, după care l-au dus la spital, unde a fost declarat decesul.

Tânărul de 20 de ani avea un traumatism mai vechi la cap, în urma unei căderi accidentale dintr-un copac, și este posibil ca și această afecțiune să fi contribuit la deces. Aceste detalii vor fi stabilite la necropsie, însă faptul că tânărul a căzut victimă unei agresiuni în stația de metro este cert.

Publicația Ziarul Românesc notează că presa londoneză a titrat, în edițiile online de ieri, câteva rânduri despre crima din stația de metrou. Presa a scris că un tânăr de naționalitate română a suferit o vătămare gravă a capului și a murit puțin mai târziu în spital.

Anul trecut, în luna mai, a fost omorât un om în aceeași stație.”Ancheta este în curs de desfășurare și în acest stadiu nu au existat arestări. Suntem în faza incipientă a investigației noastre și aș îndemna pe oricine a asistat la ceea ce s-a întâmplat sau la evenimentele care au condus la aceasta să ne contacteze cât mai curând posibil.

Ar putea să dețină informații vitale despre evenimentele tragice”, a transmis un oficial al poliției londoneze. Florin Pitic era cunoscut ca un băiat liniștit, care nu avea conflicte și nici dușmani. Băiatul plecase la Londra pentru a lucra și a face un ban, iar toată lumea este convinsă că agresiunea a plecat de la un conflict spontan, izbucnit în stație, provocat de agresori.

Cele mai citite

Related Articles