Introducerea gazului metan în cartierul Valea Cenchii din municipiul Caransebeş, este tot mai aproape de a deveni realitate.

În cursul acestei săptămânii, primarul Felix Borcean se deplasează la Regionala CFR Timişoara pentru a obţine un ultim aviz necesar racordării gării Caransebeşene, la reţeaua de gaz. Conform edilului, nu doar Valea Cenchii şi zona gării vor fi beneficiare ci şi cartierele Şesu Roşu şi Teiuş, iar în viitor, localitatea aparţinătoare Jupa. Cel mai probabil, lucrările vor fi începute în acestă vară iar în toamnă se pot executa primele racordări a precizat, edilul Caransebeşului.

La final, aproximativ 500 de familii vor avea posibilitatea să se racordeze. Din calculele primăriei a reieşit suma de 2500 de lei, de gospodărie, pentru introducerea gazului până în casă. Cel mai probabil, lucrările vor fi începute în acestă vară iar în toamnă se pot executa primele racordări a precizat, edilul Caransebeşului.

1 COMENTARIU

  1. Cand se va face jontarea Caransebes-Orsova – Dr.Tr.Severin? Din 1996 s-a incheiat un protocol,in acest sens,la mijloc fiin acceptul de preluare a apei potabile,pentru Dr.Tr.Severin,din izvorul Toplet,loc unde s-au intilnit,prefectul de Resita cu presedintele Consiliului Judetean Dr.Tr.Severin.

Comments are closed.