Emilia Clarke, actriţa care o interpretează pe Daenerys Targaryen în serialul fantastic ”Game Of Thrones”, a spus că a plâns în timp ce filma secvenţele finale ale seriei, transmite luni Press Association.

Ultimul sezon al binecunoscutei epopei fantastice va fi difuzat luna viitoare.

Clarke, care a devenit celebră pentru interpretarea personajului Daeneryş a spus că, după ce a primit scenariul ultimului episod, s-a plimbat prin Londra ”timp de trei ore, fără ţintă”. ‘Putea să şi plouă, aş fi mers prin ploaie fără să ştiu ce fac’, a mai spus aceasta.

Actriţa spune că a vărsat ”o grămadă de lacrimi” în timp ce filma ultimele sale replici din serial. ”Atunci mi-am dat seama că alcoolul poate provoca depresie. Savuram un pahar de vin şi mă gândeam ‘Nu ştiu de ce nu mă face să mă simt mai fericită!”, a adăugat actriţa. În comparaţie cu prima zi pe care a petrecut-o pe platourile de filmare ale serialului, actriţa a spus că a resimţit ”frică în aceeaşi măsură”.

Comentariul Emiliei Clarke vine după ce Kit Harington, o altă vedetă din distribuţia serialului, interpretul personajului Jon Snow, a spus că filmarea finalului l-a făcut să simtă ”durere”.

Saga fantastico-medievală, din distribuţia cărei mai fac parte, în acest ultim sezon, Sophie Turner, Maisie Williams şi Lena Headey, revine pe micile ecrane după o aşteptare de doi ani.

Sezonul final al Game Of Thrones va fi difuzat începând cu data de 15 aprilie.

foto NME.com