Horoscop 8 martie 2019

Berbec

Esti luat prin surprindere de ceea ce o sa se intample astazi. Te asteptai la cu totul altceva si nu esti sigur pe modul in care trebuie sa reactionezi. Te adaptezi din mers…

Taur

Pornesti pe un drum nou fara sa te gandesti prea mult daca aceasta este decizia cea mai buna acum. Primele rezultate, insa, te fac sa te simti increzator in ceea ce faci.

Gemeni

Astazi ai multa treaba, asa ca nu pierzi vremea si mergi direct la munca. Abia spre seara poti sa rasufli usurat si sa te gandesti la problemele tale. Ai cateva mesaje care asteapta un raspuns…

Rac

Vrei sa fi lasat in pace astazi, dar in sinea ta ai destul de multa nevoie de atentie. Nu refuza invitatiile prietenilor care vor sa te scoata in oras. Sigur nu vei regreta!

Leu

Trebuie sa ajungi la o intalnire de afaceri, dar te solicita si un prieten. Stii ca timpul nu iti permite. Va trebui sa le planifici in asa fel incat sa reusesti sa-i impaci pe toti.

Fecioara

Amani ceea ce aveai in program astazi, deoarece are loc o sedinta urgenta. Nu te speria, pentru ca va fi doar in avantajul tau. Seara simti nevoia sa sarbatoresti reusita obtinuta.

Balanta

Nu lua in seama comentariile rautacioase ale unor persoane cu privire la viata ta personala. Pana la urma, tot ce stiu despre tine tu le-ai spus. Incearca sa fi mai rezervat pe viitor.

Scorpion

Esti anuntat ca trebuie sa predai proiectul la care lucrezi inainte de termen. Nu e cea mai buna veste, deoarece mai ai mult de lucru. Noroc ca iti vine o idee geniala. Deja te-ai si pus pe treaba.

Sagetator

Nu ar strica sa dai mai multe semne de viata prietenilor sau sa iesi mai mult in oras cu ei. In ultima vreme ai fost cam retraº asa ca acum ar fi cazul sa iti iei revansa.

Capricorn

Las-o mai usor cu treaba pentru ca esti agitat. Nu neaparat pentru ca muncesti la foc automaþ ci pentru ca emotiile sunt mari din cauza unei sedinte. Ai grija sa nu clachezi inainte de intalnirea cu sefii.

Varsator

Fara sa vrei, ajungi sa te certi cu toata lumea astazi. Esti obosit si recalcitrant. Cauta sa eviti mai ales persoanele pe care nu le agreezi, caci sigur nu te vei putea abtine sa nu spui ceva rautacios.

Pesti

In aceasta seara, in urma unei discutii sincere cu partenerul de viata reusiti sa luati cateva decizii importante. Ati cantarit foarte bine detaliile de care dispuneti si apoi v-ati hotarat.

Cele mai citite

Related Articles