Cursuri pentru şomerii din judeţul Caraş-Severin

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin face înscrieri pentru programe de formare profesională în următoarele meserii: agent vânzări, agent de securitate, bucătar, cameristă, îngrijitor bătrâni la domiciliu, instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze, inspector SSM, fasonator mecanic (cherestea), frizer-coafură-manichiură-pedichiură, lucrător finisor pentru construcţii, lăcătuş mecanic de întreţinere şi reparaţii, lucrător în comerţ, ospătar, chelner, vânzător în unităţile de alimentaţie, operator introducere, validare şi prelucrare date, recepţioner hotel, competenţe cheie, ajutor bucătar, îngrijitor spaţii verzi, cursurile urmând a fi demarate în momentul completării claselor.

În luna martie, va începe un program de formare profesională în meseria de frizer-coafură-manichiură-pedichiură şi se va derula la Reşiţa. La cursul gratuit organizat de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin vor participa 20 de persoane, ne-a informat directorul AJOFM, Mihaela Iovanovici.

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă din Caraş-Severin din Reşiţa, str. Traian Lalescu nr 17, tel 0255/21.21.60, punctelor de lucru ale acesteia din judeţ sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro la sectiunea dedicată AJOFM Caraş-Severin: Persoane fizice-Cursuri de formare profesională.

(Ada Botezan)

Cele mai citite

Related Articles