[FOTO] „Pe frecvențe”,de la ora 15:15, Inocenţiu Ieremia

Radio România Reșița vă este alături oriunde v-ați afla, un reper al României frumoase, un sprijin, un confident și un prieten devotat.Împărțim pe calea undelor cu profesionalismși respect reciproc imformații corecte, opinii și dorința de a păstra adevărul ca prioritate profesională.

Sâmbătă, 2 martie, de la  ora 15:15, „Pe frecvențe” vom cunoaşte povestea de viaţă a unui tânăr artist, Inocenţiu Ieremia, care a debutat la Teatrul de Vest din Reşiţa punându-şi semnătura pe scenografia spectacolului “După repetiţie”, de Ingmar Bergman, regia Ioan Cărmăzan.

Inocenţiu Ieremia s-a născut în Timişoara şi  îşi va susţine licenţa la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, secţia scenografie.

Tânărul nostru invitat ne face în premieră mărturisiri despre copilărie,iubire, idealuri şi teatru, dezvăluindu-ne personalitatea sa artistică, dar şi principiile ce-l călăuzesc în profesie şi în viaţă.  

Rămâneți ACASĂ pe frecvenţele 105.6 FM şi 91,9 FM – 92,8 FM pentru ascultătorii din Clisura Dunării, sau pe radioresita.ro, ori pe telefon, indiferent că este fix sau mobil, sunând la numărul 031.504.04.34, apel cu tarif normal, puteţi asculta oricând şi de oriunde Radio Reşiţa.

Anca Bica Bălălău

Cele mai citite

Related Articles