Horoscop 1 martie 2019

Berbec

Tocmai ai mai taiat un prieten de pe lista. Ai avut nevoie de ajutor si persoana de la care te-ai fi asteptat sa-l primesti te-a ignorat. Nu fii atat de categoric. Acorda-i inca o sansa.

Taur

Se apropie weekendul si planifici sa pleci undeva cu prietenii. E cazul sa va vedeti cu totii, mai ales ca tu nu ai prea avut timp in ultima vreme. Nu uita de ceva ce trebuie sa faci diseara.

Gemeni

Ai omis ceva la un proiect sau un formular pe care l-ai avut de completat si acum te astepti la penalizari. Stai linistiţ din fericire, nu era ceva importanţ insa fii atent pe viitor.

Rac

Vremea de afara te bulverseaza si nu te poti concentra la ceea ce ai de facut. Iti trece, insa, destul de repede imediat ce primesti o veste buna. Seara te prinde deja in mare forma.

Leu

Esti plin de energie si hotarat astazi: stii exact ce si cum trebuie sa faci. Nu stai pe ganduri si actionezi. Dupa o munca de cateva ore, seara o sa te poti intalni cu cativa prieteni.

Fecioara

Nu-ti sta in fire sa stai deoparte cand vezi ca se intampla in jurul tau cand e vorba de nedreptati, dar, de data asta, mai bine abtine-te. Altfel risti sa ajungi in mijlocul scandalului.

Balanta

Se apropie un eveniment important pentru tine si vrei ca totul sa iasa perfect. Stii bine ca deja totul este pus la punct pana in ultimul detaliu. Fii gata sa sarbatoresti.

Scorpion

Reusita pe care o ai te aduce in centrul atentiei si asta iti da o stare de disconfort. Ar trebui sa te bucuri de faptul ca lumea vrea sa vorbeasca cu tine. E o ocazie excelenta pentru socializare.

Sagetator

O ruda apropiata trece printr-o perioada dificila si acest fapt te ingrijoreaza. Din acest motiv nu poti sa te concentrezi asupra unor activitati la locul de munca si este posibil sa intampini cateva probleme cu sefii.

Capricorn

Pregateste-te de o zi mai grea la munca. Vor avea loc cateva discutii tensionate care te implica si pe tine. Orice s-ar intampla, cea mai buna abordare e sinceritatea.

Varsator

Ai mici probleme in relatie si vrei sa-i spui partenerului tot ceea ce te nemultumeste. Ceea ce va auzi o sa-l lase fara replica. Nu credea ca interpretezi lucrurile in acest mod.

Pesti

Vizita unui vechi prieten venit de departe te emotioneaza foarte mult. I-ai pregatit o surpriza, dar ai senzatia ca ai uitat ceva… Nu te ingrijora, totul va fi asa cum iti doresti.

Cele mai citite

Related Articles