Sala de sport ALEXANDRU DUICU din stațiunea Băile Herculane găzduiește în perioada 1-3 martie Festivalul de handbal INTER-REGIO II la mini-handbal și baby-handbal, la care și-au anunțat participarea 31 de echipe din întreaga țară, reunind peste 600 de sportivi!

Echipele sunt înscrise pe două categorii de vârstă : minihandbal – fete născute în anii 2008-2009 și baby-handbal – fete născute în anii 2010-2011. Acest festival are drept scop, în primul rând, promovarea handbalului în toată partea de sud-vest a țării! Competiția se va desfășura pe durata a trei zile, programul va fi începând de vineri, 1 martie de la ora 13.20 până seara, undeva la ora 21.30; sâmbătă, 2 martie, de la 8.30 până la 17.30 și duminică de la ora 8.00 la ora 14.00! Conform regulamentului de minihandbal, noi vom asigura trei miniterenuri, unde vor juca echipele. Vor fi acordate premii în diplome și cupe!, ne-a declarat organizatorul competiției – prof. Toma Drăgoiu, președintele ACS Băile Herculane.

Festivalul INTER-REGIO II de mini-handbal și baby-handbal din orașul de pe Valea Cernei este organizat de ACS Băile Herculane, cu sprijinul Direcției județene pentru Tineret și Sport Caraș-Severin, Asociația județeană de Handbal Caraș-Severin, Primăria și Consiliul Local Băile Herculane, sub egida Federației Române de Handbal.

Paul-Sever SMADU